fbpx

Recensies

Lieve woorden van voorgaande klanten

Fotografie is zo’n geweldig beroep om te hebben! Ik mag bij mensen thuis komen, hun katten aaien en herinneringen vastleggen om altijd op terug te kijken.

Hoe mooi is het dan als ze zo blij zijn dat ze ook nog lieve woordjes over mij en mijn foto’s willen zeggen?

Bekijk hier wat voorgaande klanten over mij en mijn gemaakte foto’s zeiden.

Lieve woorden van voorgaande klanten:

"Bonny is bij mij thuis geweest om mijn poes Junethekitty en mij te fotograferen. Ondanks dat June niet heel erg wilde meewerken, want het is een kleine diva, wist Bonny daar goed mee om te gaan en is het resultaat heel mooi geworden!"
"Al heel lang had ik een wens om onze prachtige kat te laten fotograferen. En dan het liefst in de winter, want dan is hij op zijn mooist!Ik wilde graag een paar foto's waarop je ook onze band met Cato kon zien. Want hij is echt een onderdeel van ons gezin en precies dat wilde ik heel graag terug zien in de foto's.Bonny was heel rustig en liet het gewoon gebeuren. Het resultaat heeft me enorm verrast! Dit is zo'n dierbare serie. Echt iets om te koesteren voor altijd!Lieve Bonny, dankjewel!"
"Met drie katten pakte ze het super aan. Gaf ze alle ruimte en tijd om daarna prachtige foto's te maken. Nogmaals bedankt!"
"Bonny is bij mij thuis gekomen om foto’s te maken van mijn twee katten, Knabbel en Nora. Knabbel kon de aandacht van de camera niet helemaal waarderen, maar Bonny wist daar goed mee om te gaan. De foto’s zijn uiteindelijk echt prachtig geworden! Dank je wel!"
"Het is erg leuk om broer en zus zo in actie te zien. En al had een van de twee er geen zin in, Bonny heeft er voor gezorgd dat ze er wel goed op staat. Bedankt Bonny, we zijn er heel blij mee en de foto's hangen hier aan de muur."
"Bonny heeft bij mij thuis prachtige foto’s gemaakt van mijn vijf katten. Zo fijn dat dit gewoon thuis kan in ontspannen sfeer. De katten konden lekker hun gang gaan, of waren in interactie met mij wat de meest mooi plaatjes opleverde. Erg blij met de foto’s, een aanrader!"
"Jeeeetje, wat zijn de foto's mooi! Echt heel bijzonder hoe je dat gedaan hebt, WOW! Dank je wel!"
"De poes komt nooit tevoorschijn bij bezoek en bij jou wel!"
"Je blijft zo rustig, ik werd helemaal zenuwachtig dat ie niet tevoorschijn zou komen... - Met heel veel geduld heeft Bonny prachtige foto's gemaakt van mijn moeders kat Bobby. Dit poezenbeest is nogal schuchter en zit het liefste onder de bank wanneer er bezoek is, maar toch liet zij zich even zien voor de camera; heel bijzonder!"
"Als Bonny fotografeert merk je soms niet eens dat ze er is. Juist bij fotograferen met dieren is dat een pluspunt. Ook levert dat de mooiste plaatjes op! Bonny straalt rust uit, stelt jou en je huisdier op je gemak en is een van de allergrootste dierenvrienden die ik ken. Voor mij is dat onmisbaar bij het boeken van een shoot als deze.
Daarnaast zijn de foto’s qua kleuren ook echt super mooi. Natuurlijk, kleurrijk, scherp en soms uit onverwachte hoek. Het is een feestje om door de foto’s te bladeren."