fbpx

Recensies

Lieve woorden van voorgaande klanten

Fotografie is zo’n geweldig beroep om te hebben! Ik mag bij mensen thuis komen, hun katten aaien en herinneringen vastleggen om altijd op terug te kijken.

Hoe mooi is het dan als ze zo blij zijn dat ze ook nog lieve woordjes over mij en mijn foto’s willen zeggen?

Bekijk hier wat voorgaande klanten over mij en mijn gemaakte foto’s zeiden.

Lieve woorden van voorgaande klanten:

"Bonny is bij mij thuis geweest om mijn poes Junethekitty en mij te fotograferen. Ondanks dat June niet heel erg wilde meewerken, want het is een kleine diva, wist Bonny daar goed mee om te gaan en is het resultaat heel mooi geworden!"
"Je blijft zo rustig, ik werd helemaal zenuwachtig dat ie niet tevoorschijn zou komen... - Met heel veel geduld heeft Bonny prachtige foto's gemaakt van mijn moeders kat Bobby. Dit poezenbeest is nogal schuchter en zit het liefste onder de bank wanneer er bezoek is, maar toch liet zij zich even zien voor de camera; heel bijzonder!"
"De poes komt nooit tevoorschijn bij bezoek en bij jou wel!"
"Jeeeetje, wat zijn de foto's mooi! Echt heel bijzonder hoe je dat gedaan hebt, WOW! Dank je wel!"
"Bonny heeft bij mij thuis prachtige foto’s gemaakt van mijn vijf katten. Zo fijn dat dit gewoon thuis kan in ontspannen sfeer. De katten konden lekker hun gang gaan, of waren in interactie met mij wat de meest mooi plaatjes opleverde. Erg blij met de foto’s, een aanrader!"
"Het is erg leuk om broer en zus zo in actie te zien. En al had een van de twee er geen zin in, Bonny heeft er voor gezorgd dat ze er wel goed op staat. Bedankt Bonny, we zijn er heel blij mee en de foto's hangen hier aan de muur."