fbpx

Over mij

bonny vrielink, bmoments, fotoshoot met je kat

Hai! Ik ben Bonny Vrielink, fotograaf en echte catlady. Dus wat is er beter dan die twee te combineren?!

Bmoments

Ik werk nu enkele jaren als fotograaf onder de naam Bmoments. Ik heb me gespecialiseerd in ongeposeerde, natuurlijke fotografie: gezinsfotografie, newborn en zakelijke portretten.
Met spelletjes en vragen stel ik je op je gemak en lok ik je uit vooral lekker jezelf te zijn. Want op je gemak ben je het mooist en ben je echt “jij”. Door zo op de foto te gaan voorkom je dat mensen je niet herkennen, een verkeerd beeld van je krijgen en -het belangrijkste- je trekt mensen aan die zijn zoals jij.


Jip

Ik ben een echt kattenmens. Van geboorte af aan hebben we al katten en ik weet dus niet beter. Het eerste wat ik deed toen ik op mezelf ging, 17 jaar geleden, was een kat nemen! Gelukkig is ze nu nog steeds bij me. Meet Jip, het zwart-witte koetje hieronder.

Ze bedelt als een gek, slaapt vooral (17 ook al he…), haar vaste plek is voor het raam, ze hoort de kipfilet al voordat ik de verpakking zelfs heb open gemaakt en ze houdt enorm van het zonnetje en gaat heerlijk liggen kroelen in de tuin.


Katten fotografie

De afgelopen jaren testte ik elke nieuwe lens en camera op mijn kat en elke beweging die ze deed werd vast gelegd. Ik deed vrijwilligerswerk als fotograaf voor de katten bij Dieren Opvang Amsterdam en leerde zo om gaan met boze, bang, verlegen of heel erg blije katten. Super om te doen en fijn zo te leren en tegelijkertijd de katten sneller aan een huisje te helpen.

Al snel gingen vrienden die net zo kattengek waren als ik mij boeken om hun kat vast te leggen. Hoe geweldig was dat?! Begin 2019 besloot ik dat deze niche zijn eigen website en instagram pagina verdiende, zodat ik echt de goede doelgroep kan bereiken.

Een van de mooiste dingen vind ik de band tussen baasje en huisdier. Ik probeer de band zo vast te leggen dat je echt de wederzijdse liefde tussen mens en dier zit. Zo mooi!

Ik hoop dat ik snel jou met je kat(ten) en gezin vast mag leggen!

Header van Jip en mij door Foto van Dana.